Incheckning och spelschema

Tack vare att vi fått tillgång till skolorna tidigare än beräknat och att Gröna Lund öppnar sina portar för SFC redan från kl 11.00 på torsdag 1 augusti, kommer incheckningen att påbörjas redan kl 10.00 på torsdagen på skolorna (för lag som bor på skolor) och på Enskede IP (för lag som inte övernattar genom SFC). Lagen som bor på hotell checkar in efter överenskommelse med SFC cuparrangör.

Vi håller på med fördelningen av skolorna och spelschemat. Detta kommer att publiceras senast två veckor före cupstart. När detta är klart kommer vi att skicka ut ett e-mail till samtliga lag om att skolor och spelschema är färdiga för lagen att gå in och titta på.

Matcherna kommer att starta på fredag morgon och finalspelet kommer att slutföras söndag eftermiddag. Passa på att använda torsdagen för att gå på Grönan, bada på Eriksdalsbadet, utforska aktiviteter på O´Learys i Tele2 Arena eller träna på någon av huvudarenorna (bokning av träningsplan sker genom SFC på info@stockholmfootballcup.co m ). Öppettider för olika aktiviteter finns på hemsidan, se länk: https://www.stockholmfootballcup.com/cupprogrammet-2019