Stockholm Football Cup 2021 ställs in

Vi har under en längre tid hoppfullt arbetat mot att SFC 2021 skall kunna spelas denna sommar, men nu måste vi tyvärr meddela att cupen ställs in även detta år. Vårt mål är - och kommer alltid att vara - att välkomna ungdomar från hela världen till en fotbollsfest och skapa cupminnen som finns med under hela livet. Vi vill skapa en internationell mötesplats för människor som älskar fotboll. Med nuvarande reserestriktioner och ovisshet är det för svårt för oss att leva upp till detta. 

Det är självklart med tungt hjärta vi meddelar detta idag. Cupgruppen har tillsammans med Stockholms myndigheter och partners jobbat hårt under hela året för att kunna genomföra en säker cup, och ni har varit många sponsorer, lag, domare och funktionärer som har stöttat oss genom detta. Till er vill vi rikta ett stort tack! 

Vi kommer redan nu att börja arbeta mot ett oförglömligt SFC 2022, mer information kommer att presenteras på vår hemsida efter sommaren. Men skriv redan nu in 4-7 augusti 2022 i fotbollskalendern - för då kommer vi tillsammans skapa en fotbollsfest vi länge kommer att minnas!

Samtliga lag som betalat in anmälningsavgiften för 2021 kommer att återbetalas, kontakta gärna oss per mejl ( kansli@stockholmfootballcup.se). 



Tills vi ses igen, hoppas ni får en riktigt fin sommar!

Varma hälsningar,
Cupledningen för SFC