Transport


Fria resor med SL
För lagen som bor på skolor eller hotell ingår fria resor med SL. Övriga lag kan köpa detta som tillval. Priset är rabatterat i förhållande till ordinarie pris. Det är otroligt smidigt att ta sig fram i Stockholm med hjälp av kollektivtrafiken. Passa på att åka tunnelbana, tvärbana, spårvagn, buss eller pendeltåg istället för att sitta i bilköer eller leta efter parkeringsplatser.


Tidtabell för SL kan laddas ner som app här för iphone eller android.

Det är klimatsmart att kollektivt, det vet de flesta. Det många inte känner till är att Stockholms kollektivtrafik är världsledande inom hållbarhet. Oavsett hur du reser med SL, så åker du miljövänligt.


Res med båt till cupen
Stockholm Football Cup samarbetar med Tallink Silja som erbjuder er speciella idrottspriser när ni reser med ert fotbollslag. Hos oss får ni en personlig kontaktperson som hjälper er att skräddarsy er resa. Smidigt och enkelt!

Klicka på denna länk eller på bilden nedan för att boka din rabatterade resa. Ange Stockholm Football Cup, samt lagets namn när ni skall boka.

Psst! Priserna blir billigare ju tidigare ni bokar.Parkering
SFCs planer och idrottsplatser ligger ganska centralt i Stockholm, vilket medför att det är trångt om utrymme och det kan vara svårt att hitta parkeringsplatser. Vi rekommenderar att använda allmänna kommunikationsmedel (SL) samt att lämna bilen hemma. Alternativet är att söka parkeringplatser som inte ligger i direkt närhet till spelplanerna.
Gröna lund Stockholm Stad Coca cola Laget.se Nicks Tallink Silja Line Quality Hotel Globe Scandic Sandborgen pool Newbody Massagepistol