BOENDE

Det finns några olika alternativ för boendet under cupdagarna. Nedanstående alternativ svarar mot de olika deltagarpaketen som redovisas under avgifter i cupen. Här hittar du karta till både boende och spelplaner: karta.

Boende på skola (deltagarpaket A)
Lagen bor på skolor som i möjligaste mån ligger med korta avstånd till de planer som lagen spelar gruppspel på. Minst två och max fyra ledare per lag kan bo på skolan. Medtag madrass och sovsäck/filt (madrassen får ej vara bredare än 80 cm per person).

Boende på hotell eller vandrarhem genom cupen (deltagarpaket B)
Cupen ordnar hotell och vandrarhem som i möjligaste mån ligger i närheten av de planer som lagen spelar gruppspel på. SFC har avtal med följande boenden:

Scandic Hotell Talk www.scandichotels.com/talk
Hotellet ligger bredvid Stockholmsmässan, nära Älvsjö pendeltågsstation och med goda bussförbindelser till SFC´s arenor. Det tar 9 min med pendeltåg till Stockholm city. Detta hotell ligger närmast till SFC´s arenor, där cupen kommer att spelas. Vi rekommenderar det här hotellet för er som inte har bil. Parkering finns mot avgift. (Hotellet är fullbokat)

Scandic Hotell Alvik www.scandichotels.com/alvik
Hotellet ligger ca 5 km från Stockholm city. Tunnelbana, bussar och tvärbana finns runt hörnet som tar er till SFC´s arenor. Vi rekommenderar det här hotellet för er som inte har bil. Parkering finns mot avgift.

Scandic Hotell Ariadne www.scandichotels.com/ariadne
Hotellet ligger på gångavstånd till Tallink Silja Lines terminal på Gärdet (Värtahamnen). Enbart 10 minuter promenad till tunnelbana som tar dig till T-centralen och tunnelbanans grönalinje vidare till SFC’s arenor. Buss 76 går alldeles utanför hotellets entré och tar du dig snabbt och enkelt till Djurgårdens alla sevärdheter så som Gröna Lund, Skansen och Vasamuseet. Hotellet har Skybar på 17:e våningen och erbjuder en fin utsikt över Stockholm. Vi rekommenderar det här hotellet för er som inte har bil. Parkering finns mot avgift.

Scandic Hotell Skärholmen www.scandichotels.com/skarholmen
Hotell Scandic Skärholmen ligger söder om Stockholm, ca 10 minuters bilresa från city. Hotellet ligger nära det stora shoppingcentret SKHLM Skärholmen Centrum. Hotellet ligger även nära Kungens Kurva och där finns världens största IKEA-varuhus och Heron City som är Nordens största biograf med 18 dukar. Hotellet ligger nära tunnelbana. Gratis parkering.

Scandic Hotell Kungens Kurva www.scandichotels.com/kungenskurva
Hotell Scandic Kungens Kurva ligger söder om Stockholm, ca 10 minuters bilresa från city. Hotellet har bastu och pool. Hotellet ligger precis vid världens största IKEA-varuhus och gångavstånd från Heron City som är Nordens största biograf med 18 dukar. Hotellet ligger även nära det stora shoppingcentret SKHLM Skärholmen Centrum. Hotellet ligger bra till för er som har bil. Gratis parkering.

Ej övernattning, dvs eget boende (deltagarpaket C)
Här återfinns lag som kommer utifrån, men som löser boendet på egen hand samt lokala lag från Stockholm som bor hemma.

SJ SAS Tallink SIlja