Transport

Parkering
SFCs planer och idrottsplatser ligger ganska centralt i Stockholm, vilket medför att det är trångt om utrymme och det kan vara svårt att hitta parkeringsplatser. Vi rekommenderar att använda allmänna kommunikationsmedel (SL) samt att lämna bilen hemma. Alternativet är att söka parkeringplatser som inte ligger i direkt närhet till spelplanerna.

Fria resor med SL
För lagen som bor på skolor eller hotell ingår fria resor med SL. Övriga lag kan köpa detta som tillval. Priset är rabatterat i förhållande till ordinarie pris. Det är otroligt smidigt att ta sig fram i Stockholm med hjälp av kollektivtrafiken. Passa på att åka tunnelbana, tvärbana, spårvagn, buss eller pendeltåg istället för att sitta i bilköer eller leta parkeringsplatser.

Tidtabellen på SL kan laddas ner som app alternativt hämtas här.

Det är klimatsmart att åka kollektivt, det vet de flesta. Det många inte känner till är att Stockholms kollektivtrafik är världsledande inom hållbarhet. Oavsett hur du reser med SL, så åker du miljövänligt. SL´s pendeltåg, tunnelbanor och lokalbanor drivs till 100 procent på ren el från förnybara källor. Och SL-bussarna körs på förnybara drivmedel.

SL för Stockholmslagen
Spelare, ledare och medföljande som inte övernattar genom cupen (exempelvis Stockholmslag) erbjuds fria resor med SL som tillval. Kortet gäller för fria resor torsdag till söndag och kostar 140 kr/person. Kortet beställs och betalas i förväg på lagsidan.

TRANSPORT TILL/FRÅN CUPEN - TÅG, FLYG OCH BÅT

Res till cupen med tåg
Stockholm Football Cup samarbetar med SJ och kan erbjuda rabatterade priser för alla deltagare, anhöriga, supportrar, familjemedlemmar och vänner som åker till och från cupen.

Välj själv när du vill åka och boka för dig och ditt resesällskap. De rabatterade priserna gäller under perioden 29 juli - 9 augusti - vilket ger er frihet i hur ni planerar er vistelse i Stockholm innan, under och efter cupen.

Lag bokar sin rabatterade resa genom att klicka här eller på bilden nedan. För att få SFC-rabatten hos SJ skall SFCs kundnummer 967709 anges i fältet "EVENTUELLT KUNDNUMMER HOS SJ" och så skall Stockholm Football Cup anges i fältet "ÖVRIGT".Lagbokning kan även göras genom att kontakta SJ på gruppresor@sj.se eller 0771-757575 tonval 3. För att få SFC-rabatten hos SJ skall ni vid bokningen ange att det gäller en resa till Stockholm Football Cup samt ange SFCs kundnummer 967709.

Om ni meddelar när ert lag kommer till Stockholm kan SFCs funktionärer möta upp på Centralstationen och dela ut korten för de fria resorna med SL för vidare transport till boendet.

Alla lag som väljer att resa med tåg (SJ) till och från cupen kommer i efterhand att få en (1) biljett för valfri resa med SJ i andra klass. Biljetten är giltig fram till 2019-12-31.

Supportrar, medresenärer, familjemedlemmar, anhöriga och vänner bokar sin rabbaterade resa genom att klicka på bilden nedan.

SFC vill även uppmärksamma er på möjligheten att ansluta er förening till SJ Idrottsresan varigenom du och ditt lag alltid minst får 15% rabatt på SJ tågresor. Läs mer på sj.se/idrottsresan eller klicka på bilden nedan.

Ta flyget till cupen

SAS erbjuder rabatterade priser för de lag som bokar resan via den här länken. Efter att ha klickat på länken kan man också göra en förfrågan på hela grupper (dvs lag) för att boka med grupprabatt. CMP-koden som ska anges är SFCUPSE

Kontakta SAS och ange datum eller dagar när ni önskar resa så kommer de att ta fram det bästa erbjudandet för ert lag. Vi rekommenderar er att vara flexibla vid bokning av flighter så att SAS kan hitta den bästa prisvalet för er. Utmana SAS och få ett bra erbjudande!

Res med båt till cupen
Stockholm Football Cup samarbetar med Tallink Silja som erbjuder er speciella idrottspriser när ni reser med ert fotbollslag. Hos oss får ni en personlig kontaktperson som hjälper er att skräddarsy er resa. Smidigt och enkelt! De rabatterade priserna gäller under perioden 29 juli - 5 augusti 2019 - vilket ger er frihet i hur ni planerar er vistelse i Stockholm innan, under och efter cupen.

Klicka på bilden nedan för att boka din rabatterade resa.
SJ SAS Tallink SIlja