Alla SFC klasser öppna för anmälan - Stockholm Football Cup

Alla SFC klasser öppna för anmälan

Skrivet 17 maj 2019 08:39

Alla klasser är fortfarande öppna för anmälan till SFC. Vi påminner här också om lite olika möjligheter som SFC erbjuder:

- Kombinera träningsläger med cupen! Vi har bokat planer på flera av cupens huvudarenor redan innan cupen startar. Kom lite tidigare och träna bort sommarens ringrost! Ett bra sätt att komma igång inför höstsäsongen.

- Förläng vistelsen i Stockholm på något av våra hotell till ett lågt pris (400 kr/natt inkl frukostbuffé). Detta gäller 29 juli-9 augusti.

- I samarbete med SJ erhålls rabatterade priser för alla som åker tåg till och från cupen. Tågresande lag är dessutom med i en utlottning av tågbiljetter för valfri resa med SJ.

- Utmana SAS och flyg billigt till cupen! Vid flexibel resa kan lagen få riktigt bra priser. Tidigare ankomst kan exempelvis kombineras med några träningspass på SFC´s planer.

- För lokala lag erbjuds möjligheten att bo på skola eller hotell för att minimera pendlingsresor under cupen. Lär känna andra lag och bygg en stark lagkänsla inför höstsäsongen!


Läs mer på hemsidan eller skicka ett mail till info@stockholmfootballcup.com.

Välkomna till SFC First edition!

Nästa nyhet: LENNIXX inviger SFC

Skrivet 08 mars 2019 14:07
Hypade svenska RnB-sensationen LENNIXX är klara för framträdande på öppningsdagen av Stockholm Football Cup. Den stockholmsbaserade gruppen består av Hanna Larsson och Andrea Kallström och är just nu aktuella med singeln Bad Bird. Zara Larsson invigde fotbolls-EM 2016 och nu är det dags för hennes syster Hanna att tillsammans med Andrea i duon LENNIXX att följa i storasysters fotspår genom att... Läs mer