NYHET! SFC Elite Trophy G19 - Stockholm Football Cup

NYHET! SFC Elite Trophy G19

Skrivet 29 januari 2020 21:18
Ändrad 29 januari 2020 21:26
Stockholm Football Cup 2020 kommer under sommarens turnering att erbjuda en ny internationell elitklass för damjuniorer - SFC Elite Trophy F19.

Elitklassen som arrangeras i samarbete med Elitfotboll Dam (EFD) och är en inbjudningsturnering för spelare födda 2001, där sex lag från OBOS Damallsvenskan och Elitettan möter sex utländska elitlag från toppskiktet i respektive länder. Tanken är att SFC Elite Trophy F19 ska bli en återkommande turnering som ger bra matchning mot tufft internationellt motstånd.

- För att utvecklas behöver våra talanger fler matcher av bra kvalitet. En internationell elitklass för F19 är därför helt i linje med EFD:s satsning och vi ser verkligen fram emot sommaren turnering, kommenterar EFD:s sportchef Stefan Alvén.

- Som ett led i satsningen på en stor cup i Stockholm, känns det roligt att ta ännu ett steg och erbjuda en ren elitklass för de äldsta juniortalangerna inom flickfotbollen. Med detta blir SFC även unika om att arrangera en internationell elitklass för F19, säger Jonas Dyrke, SFC:s cupgeneral.

Nästa nyhet: SFC växer och erbjuder fler hotell

Skrivet 11 december 2019 21:05
Vi är oerhört stolta att nu kunna meddela att Scandic hotels ochQuality Hotel Globe blir samarbetspartners till Stockholm Football cup 2020. Då cupen växer till nästa år så känns det väldigt glädjefullt att kunna erbjuda fler hotell närmarecupområdet! Hotellen för SFC 2020 ärScandic Malmen, Scandic Talk, Scandic Alvik samt Quality Hotel Globe. Under 'Program' och 'Karta' kan ni se hur dessa ho... Läs mer