Transport

Parkering
SFCs planer och idrottsplatser ligger ganska centralt i Stockholm, vilket medför att det är trångt om utrymme och det kan vara svårt att hitta parkeringsplatser. Vi rekommenderar att använda allmänna kommunikationsmedel (SL) samt att lämna bilen hemma. Alternativet är att söka parkeringplatser som inte ligger i direkt närhet till spelplanerna.

Fria resor med SL
För lagen som bor på skolor eller hotell ingår fria resor med SL. Övriga lag kan köpa detta som tillval. Priset är rabatterat i förhållande till ordinarie pris. Det är otroligt smidigt att ta sig fram i Stockholm med hjälp av kollektivtrafiken. Passa på att åka tunnelbana, tvärbana, spårvagn, buss eller pendeltåg istället för att sitta i bilköer eller leta parkeringsplatser.


Tidtabellen på SL kan laddas ner som app alternativt hämtas här.

Det är klimatsmart att åka kollektivt, det vet de flesta. Det många inte känner till är att Stockholms kollektivtrafik är världsledande inom hållbarhet. Oavsett hur du reser med SL, så åker du miljövänligt. SL´s pendeltåg, tunnelbanor och lokalbanor drivs till 100 procent på ren el från förnybara källor. Och SL-bussarna körs på förnybara drivmedel.

SL för Stockholmslagen
Spelare, ledare och medföljande som inte övernattar genom cupen (exempelvis Stockholmslag) erbjuds fria resor med SL som tillval. Kortet gäller 72 h för fria resor torsdag till söndag och kostar 140 kr/person. Kortet beställs och betalas i förväg på lagsidan.

TRANSPORT TILL/FRÅN CUPEN

Res till cupen med tåg
Stockholm Football Cup samarbetar med SJ och kan erbjuda rabatterade priser för alla deltagare, anhöriga, supportrar, familjemedlemmar och vänner som åker till och från cupen. Välj själv när du vill åka och boka för dig och ditt resesällskap. Klicka på denna länk (bokning SJ) för att boka din rabatterade resa. Resebokningen öppnar under januari 2019.Om ni meddelar när ni kommer till Stockholm kan SFCs funktionärer möta upp på Centralstationen och dela ut korten för de fria resorna med SL för vidare transport till boendet.

Ta flyget till cupen
SAS erbjuder rabatterade priser för de lag som bokar resan via den här länken. Efter att ha klickat på länken kan man också göra en förfrågan på hela grupper (dvs lag) för att boka med grupprabatt. CMP-koden som ska anges är SFCUPSE

Res med båt till cupen
Stockholm Football Cup samarbetar med Tallink Silja som erbjuder er speciella idrottspriser när ni reser med ert fotbollslag. Hos oss får ni en personlig kontaktperson som hjälper er att skräddarsy er resa. Smidigt och enkelt!

Klicka på bilden nedan för att boka din rabatterade resa.

SJ SAS Tallink SIlja