SFC2020 ställs in

Skrivet 16 juni 2020 20:54
Ändrad 16 juni 2020 22:07
Stockholm Football Cup 2020 ställs in

Igår, måndag den 15 juni, tog styrelsen för SFC det tunga beslutet att ställa in årets upplaga av Stockholm Football Cup.

Vi har under en längre tid hoppfullt arbetat med att anpassa cupen till rådande situation – men nu måste vi med sorg i hjärtat tyvärr meddela att årets cup ställs in. Med över 300 anmälda lag från 11 olika länder känns det mycket tråkigt att behöva lämna detta besked till våra lag.

SFC’s vision och målsättning är att vara en internationell mötesplats som välkomnar alla, en fotbollsfest där allting är möjligt. SFC ska vara en plats där vi tillsammans skapar cupminnen som finns med under hela livet, där man ser tillbaka på platser och händelser fyllda av glädje, gemenskap och fotboll. Vi vill erbjuda en cup fylld av upplevelser utöver det vanliga, en cuplevelse att minnas. Med nuvarande restriktioner, reseförbud och den ovisshet som finns om pandemins utveckling så kommer vi inte att kunna leva upp till detta.

Vi har alla sett fram mot en fotbollssommar med glädje och förväntan, men vi hoppas att alla lag, ledare, funktionärer, partners, domare och personal har förståelse för vårt beslut - och att vi istället ses nästa sommar för fantastiska cuplevelser tillsammans!

I och med detta beslut kommer samtliga avgifter att återbetalas till redan anmälda lag.

Vi kommer redan nu att börja arbeta med SFC 2021 och mer information kommer att presenteras på vår hemsida, men pricka redan nu in 5-8 augusti 2021 i kalendern!


Tills vi ses igen, hoppas ni får en riktigt fin sommar!

Varma hälsningar,

Cupledningen för SFC

Nästa nyhet: Vi fortsätter se över anpassningarna..

Skrivet 08 juni 2020 10:39
Vi fortsätter att se över hur vi kan anpassa cupen till rådande restriktioner och har inlett dialog med Folkhälsomyndigheten samt Stockholms Fotbollsförbund. Vi kommer senast den 17 juni att gå ut med information om cupen blir inställd, fram till dess är det riskfritt att anmäla sig. Blir det ett beslut om genomförande av SFC 2020, kommer vi ge tydlig information kring relger och förhållningss... Läs mer