STOCKHOLM FOOTBALL CUP

3 - 6 augusti 2023SFC 2023 STÄLLS IN

Efter vår premiärcup 2019 med 220 lag har det varit tuffa tider. Pandemi och det rådande världsläget har slagit hårt mot många branscher och samhället i stort. Inte minst mot idrottsevenemang där många arrangörer har sett minskat deltagande eller helt har fått ställa in sina evenemang. 

Det är med oerhört tunga hjärtan vi tyvärr måste meddela att sommarens Stockholm Football Cup (SFC) inte kommer att genomföras. Vi har hela tiden strävat efter att SFC ska vara en turnering förknippad med en cupupplevelse utöver det vanliga, en stor folkfest med en mix av internationella samt svenska lag både på tjej- och killsidan. 

 I skrivande stund ser vi dock att det är flera klasser som har för få lag för att kunna garantera en häftig cup - vilket leder oss till att redan nu dra i handbromsen.  Vi är medvetna om att det fortfarande är en månad kvar av anmälningstiden, men vi behöver lämna besked till lag som ska boka och betala för resor till SFC 2023. 

Vi ska utvärdera hur vi till nästa år kan skapa oss förutsättningar att kunna invänta anmälningsläget till ett senare skede. För vi är många som tror på Stockholm Football Cup och en häftig internationell cup i hjärtat av Stockholm. 

Tills vi ses nästa år hoppas vi att ni får en fantastisk fortsättning på 2023! 

 /SFC teametAnmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna:
Det här är Stockholm Football Cup:


Follow your favourite teams

Download our app to your phone, and we'll help you keep track during the tournament!

App Store Download from App Store Google Play Download from Google Play